Buy for a minimum of DKK 500 and get free delivery throughout Denmark

PÅ FLUGT

En smuk ordløs billedbog om flugt, håb og medfølelse. Issa Watanabes bevægende billedbog er helt uden ord, og ligger op til samtale om Verdens flygtninge og kan hjælpe med at lære børn om flygtninge og migration med medmenneskelighed, omsorg, værdighed og empati.
Gennem stærke billeder fortæller PÅ FLUGT om en gruppe dyrs rejse da de må forlade skoven. Farverige og enkle billeder viser os det mod, tab og håb, som flugt og migration kræver. Og at det at ankomme til et nyt land kan betyde, at man begraver en del af fortiden.
Børn vil nemt kunne leve sig ind i de smukke dyrefigurer, som Issa Watanabe har givet hver sin genkendelige identitet. Den mørke baggrund på bogens sider er med til at understrege alvoren af deres rejse, og at det er dyr som flygter, er med til at gøre historien universel.

SHARE

llustreret af Issa Watanabe
Forlag: Hans Christian Andersen Copenhagen
Udgivet: 2022
ISBN DK: 9788794005395
Sideantel: 36 sider
Størrelse: 215 mm x 10 mm x 215 mm
Indhold: “PÅ FLUGT”
Udgivet på dansk, engelsk og tysk

“Det er en sjælden bedrift: en ordløs billedbog, hvor fraværet af tekst forstærker de historier, den fortæller. Med sin strenge mangel på farver, som kun ses hvor det er nødvendigt, og sine stemningsfulde billeder gør kunstnerens billeder migrantens rejse – særpræget og alligevel dagligdags – håndgribelig. Et råt, overraskende portræt af migration.”
– Kirkus Starred Review

“Den fortæller den historie, som vedrører os alle om mennesker på flugt. … Denne bog giver en rigtig god mulighed for at tale om det med børn og for at fordybe sig i disse fremragende billeder.”
– Julia Westlake, Norddeutscher Rundfunkt. Book Journal

”Det minder meget om det flygtningeproblem, som vi står over for i øjeblikket. …”
– Ursula Nowak, Deutschlandfunk