Køb for minimum 500 kr. og få fri levering i hele Danmark

Buy for a minimum of DKK 500 and get free delivery throughout Denmark

Om os

HCA Publishers har udgivet bøger siden 2014. Den første bog blev den smukke “Hans Christian Andersens eventyr” i samarbejde med den dygtige danske forfatter Jørgen Haarder og den talentfulde illustrator Kasper Heron Købke. Bogen er hidtil udkommet på otte sprog: dansk, engelsk, tysk, fransk, kinesisk, japansk, italiensk og spansk. Bogen har siden modtaget to priser; Klods Hans Prisen i 2016 og H. C. Andersen Prisen i 2017. “Hans Christian Andersens eventyr” adskiller sig fra andre eventyrsamlinger ved sin detaljerigdom og skjulte referencer til den berømte forfatters liv.

HCA Publishers har siden udgivet en serie af enkelteventyr, illustreret af kunsterne fra hele verden, samt en mindre samling af eventyr, og flere bøger er på vej.

Vores håb er at børn og voksne sammen vil opleve eventyrernes verden og at historierne giver anledning til samtale om, hvad de enkelte eventyr vil fortælle os. Vi bestræber os på at finde de bedste kunstnere til hvert eventyr for derigennem at kunne formidle stemningen i teksten og således lade vores læsere fordybe sig i den magiske verden af Andersens fortællinger.
Vi hører gerne fra dig hvis du har spørgsmål eller kommentarer. Du er også velkommen til at kontakte os ved hjælp af kontaktside

Carlos Vela

CEO/grundlægger

hca2005@live.dk
+45 20144550

Rikke Former

Salgsrepræsentant & forretningsudvikler

rf@hcacopenhagen.com
+45 24457169

Julija Balukevica

Projektleder / produktionskoordinator

jb@hcacopenhagen.com
+45 50206397

BESØG VORES BUTIK

H. C. ANDERSEN

Nyhavn 18
1051 København

Man – Fre: 9 – 20
Lørdag: 9 – 20
Søndag: 9 – 20