Buy for a minimum of DKK 500 and get free delivery throughout Denmark

Om os

Tag del i Hans Christian Andersen Copenhagens eventyrlige univers, hvor hver ægte dansk souvenir eller gave fortæller sin egen historie.

I vores enestående samling af egne produkter oplever du en levende fortolkning af dansk design og stolthed. Her væves et bånd mellem fortid og nutid i hvert produkt; fra de ikoniske figurer af Den Lille Havfrue til de charmerende gengivelser af Nyhavns brostensbelagte stræder og farverige facader, skabt med omhu og detaljerigdom.

Lad dig fortrylle af vores julekugler, hvor eventyrlige illustrationer lyser op og skaber et magisk billede af det danske landskab og H. C. Andersens fortællinger.
Vores bogudgivelser åbner døren til en verden af fantasi og refleksion. Hver side er fyldt med skjulte referencer og detaljer, der adskiller vores eventyr fra andre.
Gennem dygtige kunstneres illustrationer stræber vi altid efter at formidle dybden og rigdommen i vores historier. Vi inviterer dig til at fordybe dig i Andersens magiske univers, hvor hvert eventyr rummer en uvurderlig skat af visdom og glæde, og hvor læseren kan finde inspiration og forundring på hver side.
.

Vi hører gerne fra dig, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. Kontakt os her.

Carlos Vela

CEO/grundlægger

hca2005@live.dk
+45 20144550

Rikke Former

Salgsrepræsentant & forretningsudvikler

rf@hcacopenhagen.com
+45 24457169

Julija Balukevica

Projektleder / produktionskoordinator

jb@hcacopenhagen.com
+45 50206397

BESØG VORES BUTIK

Hans Christian Andersen Copenhagen

Nyhavn 18
1051 København

Man – Fre: 9 – 20
Lørdag: 9 – 20
Søndag: 9 – 20